Candidatul care comandă agresiuni. Dezvăluirile jurnalistului Dan Bucura

Wednesday, 01 June 2016, 07:39, Sursă: REALITATEA TV

La patru ani după ce a fost bătut în scara blocului, jurnalistul de investigaţie Dan Bucura a prezentat în emisiunea Deschide Lumea câteva indicii cu privire la persoana care a comandat agresiunea. E candidat independent la primăria sectorului 6 şi ar avea legături cu fostul primar de la sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, susţine Bucura.

Adaugă părerea ta

"Acum patru ani de zile eu am fost agresat, bătut în scara blocului. Această agresiune a survenit în acelaşi moment cu o agresiune a sursei mele, cea care îmi dăduse documente şi nişte filmuleţe legate de domnul Florescu. S-a făcut o anchetă, s-au identificat nişte personaje, acelea aveau legătură cu celebrul clan al sportivilor care, în principiu, face legea în sectorul 6", spune Dan Bucura.

După mai multe anchete jurnalistice Dan Bucura a ajuns la o concluzie: "Toţi aceşti suspecţi, oamenii aveau o legătură directă, electorală, pentru că era un moment electoral, cu domnul Ştefan Florescu".

Poliţia a avut, însă, o altă versiune deşi jurnalistul susţine că toate indiciile acestei agresiuni duc la o singură persoană.

"Nu s-a ajuns efectiv la domnul Florescu, cel care, în opinia mea, îl bănuiesc că ar fi comandat această execuţie. Este o bănuială", a mai spus Bucura.

Drept urmare, jurnalistul de investigaţie s-a documentat cu privire la trecutul actualului candidat al sectorului 6, Ştefan Florescu, pe care îl consideră creaţia lui Piedone: "El a fost director la pieţele din sectorul 4. Piedone a venit de la sectorul 6 la sectorul 4 când a câştigat primăria. Exact în aceeaşi zonă cu aceleaşi clanuri, mafie din sector şi prietenie cu domnul Florescu. Probabil că vrea să-şi asigure ambele sectorare, domnul Piedone l-a luat sub aripa sa pe Florescu".