Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Călin Popescu Tăriceanu compară PNL cu Stalin

Wednesday, 27 May 2015, 15:58 Sursă: REALITATEA.NET

Tariceanu a raspuns astfel "unor teze si atacuri vehiculate in spatiul public", cele mai aprige venind din partea liderilor PNL, in special a prim-vicepresedintelui Catalin Predoiu.

Seful Senatului a comparat atitudinea liberalilor cu "traditia totalitara a lui Stalin", acuzand ca "oamenii lui Basescu au ucis orice urma de liberalism din acest partid". "Reactia lui Catalin Predoiu si a PNL imi arata ca oamenii lui Basescu au ucis orice urma de liberalism din acest partid. In loc sa apere drepturile si libertatile cetatenesti, noul PNL sustine si ii apara pe cei care le incalca. PNL se inscrise astfel in traditia totalitara a lui Stalin pentru care 'nu poti sa faci omleta, fara sa spargi oua'.

”Pentru PNL incalcarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor este scuzabila, atat timp cat scopul final este atins. Astazi, scopul este accederea la putere", a scris pe Facebook Calin Popescu Tariceanu. Presedintele Senatului sustine ca "PNL a devenit astazi echipa politica a unor procurori, pentru ca vrea sa ajunga cat mai curand la putere" si ca in Romania este mai mult decat oricand nevoie de voci liberale care sa sanctioneze abuzurile, scrie ziare.com. 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ