Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste surpriză de la Phil Collins. "Niciodată nu am simţit că este momentul potrivit - până acum"

Wednesday, 14 October 2015, 19:34 Sursă: REALITATEA.NET

Cântăreţul britanic Phil Collins a anunţat că a început să lucreze la un volum autobiografic, ce urmează a fi lansat în luna octombrie a anului viitor.

"De mai multe ori, în ultimii ani, mi s-a propus să-mi scriu biografia, dar niciodată nu am simţit că este momentul potrivit - până acum", a explicat artistul în vârstă de 64 de ani. "Am găsit publisher-ul potrivit în Penguin Random House, iar acum sunt gata să vorbesc despre viaţa mea în lumea muzicală, cu toate suişurile şi coborâşurile ei, şi să spun povestea din punctul meu de vedere", a adăugat el.

Editoarea cărţii, Tricia Boczkowski, a declarat că volumul va dezvălui cititorilor "un Phil Collins pe care nu multă lumea îl cunoaşte", relatează Rolling Stone.

"Materialul scris până acum este pur şi simplu uluitor", a mai afirmat aceasta.

Phil Collins a devenit celebru în anii '70, ca toboşar al formaţiei Genesis. Iniţial, el a făcut doar backing vocals, dar ulterior a devenit solistul grupului Genesis, după ce Peter Gabriel a părăsit formaţia, în 1975.

"A Trick Of The Tail", primul album al trupei care îl avea pe Phil Collins la voce, a debutat în topuri pe poziţia a treia. Ulterior, artistul britanic s-a lansat şi într-o carieră solo, debutând cu albumul "Face Value" (1981), care a urcat pe primul loc în topuri. Au urmat hituri precum "In The Air Tonight" şi "You Can't Hurry Love".

În 1996, Phil Collins a părăsit la rândul lui grupul Genesis, după 26 de ani, pentru a-şi construi o carieră solo de excepţie. Phil Collins a lansat apoi albume celebre, precum "Dance Into the Light" (1996), "Best Of" (1998), "A Hot Night In Paris" (1999).

În 2005, Phil Collins a concertat la Bucureşti, în faţa unui public de circa 8.000 de spectatori.
Artistul a fost căsătorit de trei ori şi are cinci copii.

Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN