Vedetele din întreaga lume, cutremurate de vestea morţii lui David Bowie. Primele reacţii

Monday, 11 January 2016, 12:02 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Actori şi muzicieni din întreaga lume şi-au exprimat condoleanţele pentru moartea celebrului David Bowie. Artistul în vârstă de 69 de ani s-a stins din viaţă luni, 11 ianuarie, după o luptă de 18 luni cu cancerul.

Printre vedetele care şi-au mărturisit tristeţea pe reţelele de socializare se numără Gene Simmons, Billy Idol, Iggy Pop, Cher, Courtney Love Cobain, Madonna, Elijah Wood, Pharell Williams, Mark Ruffalo şi Kanye West.

Gene Simmons: "David Bowie, vom simţi cu adevărat lipsa ta. Piesa 'Changes' şi povestea lui Ziggy au avut o influenţă mare asupra mea."

Billy Idol: "Aproape înlăcrimat de vestea neaşteptată a morţii lui David Bowie. Odihneşte-te în pace!"

Iggy Pop: "Prietenia dintre mine şi David a fost lumina vieţii mele. Niciodată nu am mai întâlnit o persoană atât de minunată. A fost cel mai bun dintre toţi."

Cher: "Sunt devastată. O legendă s-a stins."

Courtney Love Cobain: "Rămas bun, mare Tom... Nu am cuvinte. Odihneşte-te în pace, David. Un alt erou de care ne vom aminti."

Madonna: "Talentat. Unic. Geniu. Deschizător de drumuri. Omul care a căzut pe Pământ. Spiritul tău va trăi întotdeauna."

Elijah Wood: "Niciodată nu mi-am imaginat o lume fără el. A urcat către cosmos, de unde venise. Rămas bun, David Bowie."

Mark Ruffalo: "Odihneşte-te în pace, tată al nostru, tuturor celor ciudaţi. O zi foarte foarte tristă. Iubitul şi legendarul David Bowie a murit la 69 de ani."

Pharell Williams: "David Bowie a fost un adevărat inovator, un adevărat creator. Odihnească-se în pace."

Kaney West: "David Bowie a fost una dintre persoanele care m-au inspirat cel mai mult. Atât de neînfricat, de creativ. Ne-a oferit magie de-a lungul vieţii lui. Mă rog pentru prietenii şi familia lui."

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE