Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un cunoscut actor american a fost arestat pentru furtul unui colier

Sunday, 09 November 2014, 14:10 Sursă: Mediafax

Andy Dick, în vârstă de 48 de ani, a fost arestat, vineri seara, la Hollywood, sub acuzaţia de furt, dar a fost eliberat sâmbătă după ce a plătit o cauţiune de 25.000 de dolari. Autorităţile au stabilit ca o audiere în acest caz, în faţa unui judecător, să aibă loc pe 4 decembrie.

Poliţia din Los Angeles a refuzat să dea detalii despre arestarea lui Andy Dick, însă, potrivit site-ului tmz.com, actorul este acuzat de furtul unui colier în valoare de 1.000 de dolari, de la gâtul unui bărbat.

Familia lui Andy Dick a refuzat să comenteze, iar avocatul actorului nu a răspuns solicitărilor presei.

Actorul Andy Dick s-a mai confruntat în trecut cu probleme cu legea. În 2010, acesta a fost arestat în Huntington, statul american West Virginia, după ce a avut un comportament indecent într-un bar, apucând mai mulţi bărbaţi de organele genitale. De asemenea, în 2008, Andy Dick a fost arestat după ce a smuls tricoul unei adolescente într-un restaurant.

Andy Dick, fost participant la reality show-ul "Celebrity Rehab with Dr. Drew", o emisiune despre celebrităţi care se luptă cu dependenţa de droguri şi alcool, a fost arestat şi în 2011, în California, pentru comportament nepotrivit.

Andy Dick este cunoscut pentru rolurile din serialele "NewsRadio" şi "Aproape perfectă/ Less Than Perfect" şi din filme ca "Tipi simpatici/ Funny People" şi "Scufiţa Roşie 2/ Hoodwinked Too! Hood VS. Evil".Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN