Un celebru actor se însoară azi: "Îmi pun pirostriile!"

Monday, 08 August 2016, 08:56, Sursă: REALITATEA.NET

Actorul american de comedie Kevin Hart, în vârstă de 37 de ani, se va căsători luni, 8 august, cu logodnica sa Eniko Parrish, după o logodnă de doi ani, acesta lăsându-i în seama iubitei sale pregătirile de nuntă, informează contactmusic.com.

Adaugă părerea ta

Kevin Hart şi logodnica sa, Eniko Parrish, se vor căsători pe 8 august. Actorul în vârstă de 37 de ani şi iubita sa au avut o logodnă de doi ani, iar Kevin Hart a dezvăluit că nunta va avea loc luni.

Vedeta a declarat pentru Yahoo: "Pe 8 august îmi pun pirostriile".

Kevin - care a fost însurat cu Torrei Hart între 2003 şi 2011 - a mai vorbit în trecut despre dorinţa sa de a-şi forma o familie cu Eniko, glumind că este pregătit să ''încuie această iubire într-o cutie''.

Actorul a declarat: ''Aveţi dreptate, doamnelor. Trebuie să pun ciocolata în frigider. Aşa că dacă vor doriţi o bucată, mai bine vă puneţi pofta-n cui pentru că nu o veţi primi. Se întâmplă. Trebuie să încui dragostea asta într-o cutie''.

Vedeta a mai spus că a lăsat întreaga planificare a nunţii în seama logodnicei sale - dar a restricţionat-o să se încadreze într-un anumit buget, scrie Mediafax.

Kevin a explicat: ''Ca să fiu sincer, nu ştiu ce naiba se întâmplă. I-am spus: 'Fă ceea ce vrei să faci şi doar vino cu un produs finit'. Are o sumă de bani disponibilă, dacă o depăşeşte, nunta nu va mai avea loc. Asta e totul, i-am dat să se încadreze într-o anumită sumă.''

Kevin a anunţat pe contul său de Instagram că a cerut-o în căsătorie pe Eniko când aceasta a împlinit 30 de ani.

El a folosit site-ul de social media pentru a posta o fotografie a lui alături de prietena sa, care purta un inel de logodnă şi zâmbea. Acesta a alăturat imaginii un anunţ că iubita sa i-a acceptat propunerea.

Kevin D. Hart (născut pe 6 iulie 1979) este un actor american, scenarist şi comediant. Născut şi crescut în Philadelphia, Pennsylvania, Hart şi-a început cariera câştigând câteva competiţii de amatori de comedie în cluburi din New England, culminând cu primul său rol în 2000 când a jucat rolul lui Judd Apatow în serialul TV "Undeclared".

Acesta este şi producător cunoscut pentru filme precum "Kevin Hart: Let Me Explain" (2013), "Ride Along" (2014) şi "The Wedding Ringer" (2015).