Sumă fabuloasă: câţi bani va primi Mariah Carey pentru concertul de Revelion din acest an

Monday, 19 October 2015, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cântăreaţa americană Mariah Carey va primi un onorariu exorbitant pentru concertul pe care îl va susţine în noapte de Revelion. Concret, show ce va avea loc pe o plajă din Copacabana îi va aduce artistei în vârstă de 45 de ani între 2 şi milioane de dolari, scrie TMZ.

În plus, vedeta îşi va rotunji veniturile şi datorită unui film de Crăciun pe care îl regizează şi care este produs în colaborare cu Hallmark.

Lungmetrajul, în care Mariah Carey va fi şi actriţă, va fi difuzat în luna decembrie, în cadrul programului "Countdown to Christmas" al aceleiaşi televiziuni.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Ea a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records, potrivit Mediafax.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Anul trecut, Mariah Carey a susţinut un nou turneu mondial, prin care şi-a promovat cel mai recent album de studio, "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", lansat pe piaţă în mai 2014.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE