Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O actriţă a lansat o linie de produse pe bază de canabis

Thursday, 31 March 2016, 16:50 Sursă: REALITATEA.NET

''Vrem să dăm o alternativă celor care suferă de dureri menstruale'', a explicat vedeta de 60 de ani, precizând că noile produse au fost realizate în colaborare cu firma Maya Elisabeth, creatoarea OM EDIBLES, o firmă care fabrică produse alimentare cu marijuana, scrie Agerpres.ro.

Noua companie, numită ''Whoopi & Maya Brand'', a fost fondată cu ajutorul financiar al unor rude și prieteni și va oferi săpunuri, balsamuri și esențe de baie.

''Fumatul este bun, dar multe femei nu vor să fumeze și apoi să meargă la serviciu'', dar aceste produse ''pot fi purtate în geantă'', a explicat deținătoarea unui Oscar pentru rolul ei secundar din filmul ''Ghost'' ( ''Fantoma mea iubită'').

Aceasta nu este prima dată când ea vorbește deschis despre calitățile canabisului. Dacă o femeie se simte rău, ''poate să se dea cu puțin balsam de abdomen sau pe spate'', iar apoi, când ajunge acasă, ''face o baie și bea un ceai'', a explicat ea, precizând că i-a venit ideea lansării acestor produse după ce a văzut cât de mult suferă unele dintre nepoatele sale din cauza durerilor menstruale.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN