Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Magda Vasiliu, primele declaratii despre divort: "Am continuat sa locuim impreuna"

Wednesday, 03 December 2014, 11:07 Sursă: REALITATEA.NET

Realizatoarea a vorbit deschis despre problemele din viata sa sentimentala si a marturisit ca acum isi doreste sa isi traiasca viata asa cum simte si nu dupa cum crede lumea.

"Noi am fost impreuna din 2004 si ne-am separat in toamna anului trecut. Practic, sunt noua ani, nu chiar zece, dar am continuat sa locuim in acelasi apartament, incercand cumva sa reconciliem problemele dintre noi de dragul lui Vlad, desi nici eu, nici fostul sot nu eram adeptii ideii ca parintii trebuie se ramana impreuna de dragul copilului. Am incercat, nu am reusit, iar acum ma simt cumva linistita ca am facut tot ce-a fost omeneste posibil. Ma simt eliberata, cumva", a povestit Magda pentru okmagazine.ro.

Aceasta a vorbit si despre Cosmin, noul barbat din viata ei: "Eu n-am trait niciodata pentru ce spune lumea. In momentul in care am realizat ca eu si fostul sot oricum nu mai avem nicio sansa, si asta se intampla undeva prin primavara, nu m-am dus sa caut o alta relatie. Ne-am separat, fiecare cu treburile lui, eram OK, eram linistita, imi cresteam copilul, daca era sa apara, la un moment dat, cineva, foarte bine... Desi, in momentul ala, ca orice femeie dupa o despartire, ziceam ca nu mai vreau sa aud de relatii. Si s-a intamplat sa apara Cosmin, dar a fost un lucru neprogramat, ne aveam in lista de prieteni de pe Facebook. Am inceput sa discutam, dar fara sa ne gandim prea departe", a adaugat Magda Vasiliu.Citeste totul despre:


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN