Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Gwen Stefani, în juriul ediţiei americane a emisiunii "The Voice"

Saturday, 19 April 2014, 18:45 Sursă: Mediafax

Gwen Stefani, în vârstă de 44 de ani, o va înlocui pe Christina Aguilera, care, în februarie, a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil.

Surse din apropierea artistei au precizat că aceasta a semnat un contract doar pentru un sezon, însă un purtător de cuvânt de la NBC a comentat la începutul săptămânii: "Noi nu am luat nicio decizie deocamdată".

De asemenea, cântăreţul Pharrell Williams, în vârstă de 40 de ani, se va alătura juriului acestui concurs de talente muzicale şi îl va înlocui pe Cee Lo Green, care a părăsit emisiunea pentru alte proiecte pe care le organizează în colaborare cu NBC, un post TV deţinut de Comcast Corp.

Astfel, Pharrell Williams şi Gwen Stefani vor completa juriul celui de-al şaptelea sezon al emisiunii "The Voice", din care mai fac parte cântăreţul de muzică country Blake Shelton şi solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak".

Gwen Stefani, în vârstă de 44 de ani, este şi un designer de succes, impunându-se în lumea modei cu colecţia de haine L.A.M.B.

Emisiunea-concurs "The Voice", care are o audienţă medie de 13,8 milioane de telespectatori pentru fiecare episod, şi-a depăşit marele rival, "American Idol", produs de Fox, cu aproximativ 3 milioane de telespectatori pe ediţie.

Celebritatea membrilor juriului de la "The Voice" este considerată a fi unul dintre factorii principali care au dus la creşterea audienţei în faţa rivalului "American Idol". Emisiunea "The Voice" este, totodată, un loc propice în care industria muzicală americană doreşte să îşi promoveze cântecele, un exemplu în acest sens fiind piesa "Moves Like Jagger", interpretată de Adam Levine şi Christina Aguilera, care a devenit un hit internaţional, după ce a fost lansată, live, în acest program.

Juriul ediţiei din această primăvară a emisiunii "The Voice" este compus din Blake Shelton, Adam Levine, Usher şi Shakira.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN