Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Guvernul PSD, așteptat azi la nunta mezinei primarului din Iaşi

Saturday, 27 September 2014, 13:58 Sursă: REALITATEA.NET

La evenimentul de astăzi de la Castel, unde are loc nunta mezinei primarului, sunt aşteptaţi numeroşi lideri ai PSD, scrie Ziarul de Iaşi.

Printre aceştia sunt şi mulţi membri ai Guvernului, în frunte cu vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea. Naşă mare este chiar Rovana Plumb, ministrul Mediului.

Numărul invitaţilor se apropie de 600. Vineri a avut loc cununia civilă, oficiată chiar de socrul mic, primarul Nichita. Momentul a fost emoţionant, potrivit martorilor, numeroase persoane din sală plângând la un moment dat. Presa nu a avut acces.

Referitor la noul ginere, edilul a folosit cuvinte de apreciere. Con­form acestuia, Ilinca Nichita îşi va păstra şi numele său de familie. „Este un tip foarte serios şi foarte sobru în ceea ce înseamnă abordarea vieţii, este un tip volubil şi la propriu, şi la figurat, pentru că e un fost sportiv, un schior perfect, un înotător foarte bun şi un foarte bun profesionist, asta mă bucură foarte tare. Este un gospodar de­săvârşit, ştie să facă tot ce în­seam­nă mâncare", a mai spus primarul Nichita.

Punctul culminant al nunţii va avea loc sâmbătă. Mirii se vor cununa re­ligios la Biserica „Sfântul Nico­lae" din Copou, slujba fiind programată pentru ora 15. Aproximativ 570 de invitaţi au confirmat că vor participa la petrecerea de la Castel, care va avea loc la cort. Vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea sunt aşteptaţi la Iaşi,alături de preşedinţi de consilii judeţene, primari, parlamentari, directori din Primărie, oameni de afaceri, directori de spitale, profesori şi prelaţi.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN