David Beckham lansează o linie vestimentară

Sunday, 07 December 2014, 10:29 Sursă: Mediafax

Global Brands a anunţat că se bucură de colaborarea cu David Beckham, datorită "statutului său de vedetă sportivă", acesta fiind totodată "unul dintre simbolurile mondiale ale modei masculine", transmite contactmusic.com.

"Simon şi eu colaborăm de mai mulţi ani şi nimeni nu înţelege mai bine ca el artiştii şi deţinătorii de drepturi de autor", a declarat David Beckham despre implicarea lui Simon Fuller în lansarea liniei vestimentare.

Compania Global Brands şi-a exprimat anterior interesul pentru crearea de mărci vestimentare în parteneriat cu o serie de vedete importante din sport şi showbiz.

David Beckham urmează astfel exemplul soţiei sale, Victoria, care şi-a lansat propria marcă vestimentară, în colaborare cu Simon Fuller, în 2008.

Fostul fotbalist David Beckham s-a căsătorit cu Victoria Adams, membră în fostul grup pop Spice Girls, pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven. Beckham a devenit faimos şi datorită stilului său vestimentar şi tunsorilor pe care le purta în anii 2000. De asemenea, fostul sportiv a fost imaginea mai multor branduri de modă pentru bărbaţi, între care Armani şi H&M.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN