ACUZE GRAVE la adresa chef-ului Florin Dumitrescu: "Dat afară pentru că nu ştia să facă o omletă"

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: REALITATEA.NET

După ce l-a desființat pe Internet, spunând lucruri greu de imaginat despre simpaticul bucătar Florin Dumitrescu care a revenit luni seara pe micul ecran, la emisiunea „Hell’s Kitchen - Iadul bucătarilor”, de la Antena 1, Horia Constantinescu a explicat pentru Click! de ce l-a dat afară din restaurantul unde era acționar pe chef Florin.

Adaugă părerea ta

Prima ediţie a emisiunii „Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor” a făcut deja vâlvă în showbiz. Atitudinea celor trei juraţi - Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu - a ridicat audienţa, însă a stârnit şi controverse. Dintre ei, cel mai înverşunat şi slobod la gură a fost însă tânărul Florin Dumitrescu (27 de ani), care a înjurat ca la uşa cortului şi i-a făcut pe concurenţi să plângă în barbă. Se pare însă că această atitudine nu este doar o regie, pentru că la rampă a ieşit, cu dezvăluiri-şoc, fostul lui angajator.

„Mă uit la emisiunea «Hell’s Kitchen» de la Antena 1 şi mă întreb: asta este selecţie de bucătari? Făcută de cine? Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. - tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat”, a publicat ieri, pe o rețea de socializare, Horia Constantinescu, acţionar al clubului „Bonton Palace” şi cel care i-a fost şef lui Florin la început de carieră.

Contactat de Click!, afaceristul şi-a păstrat opinia, ba chiar ne-a detaliat cum a ajuns să-l dea afară pe chef Florin Dumitrescu după numai o lună de muncă. „În ultimii 10 ani, el a schimbat 30 de cârciumi. Eu l-am angajat ca ajutor de bucătar în urmă cu vreo opt ani. L-am dat afară pentru că nu ştia bucătărie, nu are prea mari legături cu zona asta. Eu m-am întâlnit cu el pe stradă, avea plete. M-a întrebat dacă îl mai recunosc, fiindcă la mine în bucătărie nu a lucrat cu plete. I-am cerut să se tundă, pentru că eu dacă găsesc un fir de păr în mâncare, e jale!”, a declarat, pentru Click!, Horia Constantinescu.

Acesta îl desfiinţează pe Florin ca bucătar: „Nu făcea decât să-şi jignească toţi colegii şi de aici mi-a venit ideea să-l pun pe el singur să facă o omletă, să vedem care pe care. A făcut aşa, o balmatucă de ou. El nu e chef, el e şeful măscăricilor. A stat puţin la noi, apoi s-a dus la un bar”.

Click! a solicitat un punct de vedere şi din partea lui Florin Dumitrescu, însă reprezentanţii postului Antena 1 au decis să nu facă nici un comentariu. Un interviu acordat însă de acesta în 2012, pentru site-ul www.vinul.ro, conţine o mărturisire care confirmă faptul că a lucrat la Bonton. “M-au muncit ca pe hoţii de cai. Aveam un flux de 600 de porţii pe zi. Mi-a apărut gastrita, m-am speriat şi am plecat”, se justifica Florin.