Actriţa Jessica Biel va lansa un serial online inedit. Care este subiectul episoadelor

Thursday, 17 September 2015, 21:24 Sursă: REALITATEA.NET

Actriţa Jessica Biel va lansa, împreună cu prietena sa Saundra Pelletier, un serial online de educaţie sexuală. Acesta va aborda subiecte precum pubertate, contracepţie şi ciclul menstrual.

Adaugă părerea ta

Actriţa americană Jessica Biel va lansat un serial online, care se va concentra pe descrierea corpului feminin şi pe sfaturi despre sănătatea sexuală a femeilor.

Pentru acest proiect, artista în vârstă de 33 de ani s-a asociat cu activista Saundra Pelletier, fondatoarea organizaţiei WomanCare Global, scrie glamour.com.

Cele două s-au împrietenit în perioada în care Biel încerca să rămână însărcinată cu soţul ei, cântăreţul Justin Timberlake.

„Am luat anticoncepţionale atât de mult timp. Eram îngrijorată şi mă întrebam cât de mult timp îmi va lua până voi rămâne însărcinată. Dintr-o dată, am înţeles că nu ştiam ceea ce se petrecea în interiorul propriului meu corp. A fost ceva şocant”, a mărturisit ea.

Aşadar, acum Biel şi Pelletier vor lansa împreună un serial online de educaţie sexuală, ce va aborda subiecte precum pubertate, contracepţie şi ciclul menstrual.

„Vrem ca fetele să ştie ceea ce se întâmplă cu corpurile lor, pentru a nu se simţi apoi înspăimântate, ruşinate sau scârbite. Împărtăşim cu voi poveştile, temerile şi ezitările fetelor din lumea întreagă. Tonul serialului nostru va fi unul informativ, dar şi uneori caraghios, isteţ şi alteori şiret”, a explicat Jessica Biel în cele din urmă.

Jessica Biel a devenit mamă pentru prima dată anul acesta, în luna aprilie, când a adus pe lume un băieţel.