Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zeci de morţi şi răniţi în urma violenţelor de la Alep

Friday, 29 April 2016, 21:33 Sursă: REALITATEA.NET

Activiştii au raportat bombardamente în zona unei clinici din cartierul Marjeh, aflat sub controlul rebelilor sirieni, la distanţă de doar o zi după ce raidurile aeriene au distrus o altă unitate medicală, scrie Mediafax.ro.

O asistentă se afla printre persoanele rănite în urma atacului care a lovit clinica, potrivit echipelor de salvare, informează AFP online.

Zeci de morţi şi mai mulţi răniţi în urma violenţelor de vineri în oraşul sirian Alep, relatează agenţia de ştiri Associated Press, citând informaţii publicate de activiştii din Siria şi de televiziunea de stat de la Damasc.

După o dimineaţă liniştită, avioanele regimului de la Damasc au lansat noi atacuri aeriene, vizând zonele controlate de opoziţie în Alep, fapt ce a determinat clericii să suspende rugăciunile în moscheile oraşului, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului şi Comitetelor Locale de Coordonare.

Cel puţin un copil a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite în urma raidurilor, informează Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de Reuters online.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN