Mărturisirea lui Michelle Obama. A vrut să-și părăsească soțul

Tuesday, 13 November 2018, 12:59 Sursă: REALITATEA.NET

Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, spune că şi-a dorit să îl părăsească pe soţul său, Barack Obama, şi au apelat la terapie de cuplu pentru a-şi rezolva problemele, potrivit public.fr.

Adaugă părerea ta

Michelle Obama face această mărturisire în autobiografia sa, "Povestea mea/ Becoming", programată pentru lansare la nivel mondial marţi.

În acest volum, Michelle Obama a făcut şi mărturisiri legate de mariajul său de 26 de ani cu fostul preşedinte al SUA.

"Pentru că suntem modele, este important să fim oneşti şi să spunem că, dacă sunteţi căsătoriţi şi vă doriţi vreodată să vă separaţi, este un lucru normal - pentru că şi eu am simţit asta", scrie Michelle Obama.

Aceasta a adăugat pentru publicaţia People: "Au fost cu siguranţă momente când aş fi vrut ca lucrurile să fie diferite, dar nu cred că am gândit vreodată astfel: o voi lăsa baltă".

În volumul "Becoming", Michelle Obama vorbeşte şi despre dificultăţile prin care au trecut ea şi soţul ei. Astfel, aceasta a mărturisit că s-a simţit "pierdută şi singură" după ce a suferit un avort spontan în urmă cu 20 de ani şi că fiicele sale şi ale lui Barack Obama au fost concepute în urma fertilizării in vitro. Michelle şi Barack Obama, care sunt căsătoriţi din 1992, au două fiice, Sasha, în vârstă de 17 ani, şi Malia, în vârstă de 20 de ani, notează Mediafax.ro.