Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Un român a dat aproape 800.000 de euro pe o cocioabă construită pe malul unui lac din Austria

Friday, 04 December 2020, 17:36 Sursă: agerpres

Autor: Iulian Budusan
Locuitorii din St. Gilgen sunt cunoscuți pentru astfel de prețuri exorbitante pentru locurile de baie și proprietățile de pe lacul Wolfgang. Dar ce s-a întâmplat acum numesc o „nebunie”.

La licitație,a desfășurată, marți, la Judecătoria Thalgau din Salzburg, o cabană de baie de 12 metri pătrați, dărăpănată, din St. Gilgen pe lacul  Wolfgang a fost licitată pentru 755.000 de euro de către un român, a cărui identitate, desigur, nu a fost dezvăluit. Construcția din lemn este amplasată pe stâlpi de lemn înfipți în lac, terenul aparține pădurilor federale pentru contractul de utilizare expiră în 2024. 

Ce are așa special această cabană de 12 metri pătrți

Potrivit OE.at, pe lângă construcție există o autorizație de construire pentru demolarea și reconstrucția cabanei existente, pentru care este de asemenea disponibil acordul de la conservare a naturii pentru proiectul din zona sitului de protecție.

În plus față de cabana de baie din lemn, există o terasă din lemn de aproximativ 20 de metri pătrați și o mică pasarelă atașată, astfel încât suprafața totală este de 40,68 metri pătrați. Cu toate acestea, construcția nu are branșamente de electricitate, apă sau canalizare. Se poate ajunge numai printr-un podeț și un terasament deținut de municipalitate.

Potrivit raportului, aproximativ 20 de ofertanți au participat la licitație, printre care un fost consilier de stat su familia unui fotbalist profesionist. Dar când pasul de strigare a ajuns la 600.000 de euro, a rămas doar misteriosul român bogat. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN