Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veşti bune pentru români: SUA extind programul de reînnoire a vizelor fără interviu

Friday, 02 March 2018, 21:22 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit reprezentanţilor Ambasadei SUA în România, programul permite anumitor solicitanți cărora li s-au eliberat anterior vize să le reînnoiască fără să se prezinte la un nou interviu.

"Programul Drop Box pentru reînnoirea vizelor se aplică acum următoarelor categorii de viză: B1, B1 /B2, C1, C1 / D, E2, F1, F2, H4, I1, J2, O1, O2, O3, P4 și R2. (J * Nu se aplică programului Summer Work Travel). Solicitanții de viză care doresc să beneficieze de acest serviciu trebuie să viziteze http://www.ustraveldocs.com/ro pagina Reînnoire Viză pentru a afla mai multe detalii despre criteriile specifice pentru reînnoirea vizei fără interviu.", mai precizează sursa citată.

"Site-ul dedicat programărilor pentru interviu va propune solicitanților o serie de întrebări care să reflecte criteriile de eligibilitate pentru programul extins de reînnoire a vizelor, Drop Box. Solicitanții eligibili vor fi rugați să tipărească pagina de confirmare Drop Box și să depună documentele necesare la unul dintre birourile TNT din România. Documentele necesare sunt: pașaport (cel valabil şi cel anterior), pagina de confirmare a formularului DS-160, fotografii recente tip pașaport, chitanţa pentru taxa de viză /dovada plății, pagina de confirmare Drop Box și documentele corespunzătoare în funcţie de categoria de viză solicitată. Vă rugăm să rețineți că acest program nu garantează eliberarea vizelor. În plus, consulatul poate cere solicitanților să se prezinte la interviu în anumite cazuri.", mai spun reprezentanţii ambasadei SUA.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN