Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vedetele s-au costumat de Halloween VIDEO

Monday, 30 October 2017, 11:06 Sursă: REALITATEA.NET

Bruce Willis și un prieten al său, producător, au ales costume inedite: gemenele din clasicul film horror The Shining. Actorul în vârstă de 62 de ani, îmbrăcat într-o rochie bleu, cu o perucă șatenă pe cap, și-a stăpânit cu greu râsul în fața fotografilor. 

Samuel L. Jackson s-a bucurat de una dintre numeroasele petreceri de Halloween din Los Angeles îmbrăcat în cardinal. Cântăreața Adele a ales o rochie spectaculoasă, aurie, cu un dragon strălucitor pe poale. Ea și-a completat ținuta cu un machiaj cu mult sclipici, care i-a scos în evidență ochii. 

Surorile Hilton nu au fost nici pe departe înfricoșătoare de Halloween. Paris a ales un costum sexy de Cleopatra, cu o fustă transparentă și top sutien. Nicky a purtat o rochie leopard, ce i-a arătat picioarele. 

Una dintre vedetele care au întors toate capetele a fost Naomi Campbell. Regina modellingului a purtat o rochie mini, din dantelă, iar pe cap a avut o coroană impresionantă, decorată cu zeci de flori aurii. 

Surorile Kardashian au uimit din nou cu costumele lor extravagante. Kim s-a transformat în Madonna, cu o rochie albă și o perucă blondă, în timp ce sora ei mai mare, Kourtney, s-a deghizat în Michael Jackson. 

Iar în marea de celebrități care au încercat să își aleagă costume cât mai memorabile, Ariel Winter a reușit să se remarce. Ea s-a costumat în Lilu, frumoasa extraterestră din Al Cincilea Element. 

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN