Ultimele concluzii ale morții lui Keith Flint, starul trupei The Prodigy

Wednesday, 08 May 2019, 16:17, Sursă: REALITATEA.NET

Keith Flint a avut cantități nespecificate de cocaină, alcool și codeină în corpul său, când a murit, potrivit unei anchete, citată de BBC. Starul The Prodigy a fost găsit mort la casa sa din North End, Essex, pe 4 martie.

Keith Flint a murit la 49 de ani, fiind  găsit spânzurat în casa lui din Essex.

Conform concluziei anchetei, decesul său a survenit în urma spânzurării şi a aportului de cocaină, codeină şi alcool identificate în corpul său. 

''A fost înregistrat un verdict deschis'', a declarat un purtător de cuvânt al medicului legist adăugând că o anchetă completă va avea loc luna viitoare.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cu care a pus bazele grupului pentru care el a fost iniţial doar dansator.

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai.

În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage