Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Twitter închide conturi din cauza terorismului. "Munca noastră nu s-a terminat"

Thursday, 18 August 2016, 22:30 Sursă: REALITATEA.NET

Unii lideri politici sau reprezentanţi ai societăţii civile acuză reţeaua de socializare că nu acţionează cu suficientă fermitate împotriva utilizatorilor pe care-i suspectează de legături sau că simpatizează organizaţia Statul Islamic.

Twitter anunţă că a accelerat închiderea conturilor începând din februarie, cu 235.000 de închideri în plus faţă de 125.000 operate de la jumătatea lui 2015, decizii legate în cea mai mare parte de Statul Islamic, conform news.ro.

Compania subliniază că numărul zilnic de suspendări de conturi a crescut cu 80% începând de anul teecut şi că aceste închideri sunt efectuate tot mai rapid, în urma unei scurtări a termenelor de reacţie.

Reţeaua se sprijină în principal pe semnalări efectuate de către utilizatori în vederea identificării conturilor cu probleme şi a anunţat că şi-a crescut efectivele însărcinate cu examinarea acestor semnalări.

Ea a folosit totodată o tehnologie antispam pentru a identifica utilizatorii recidivişti în postarea unor mesaje şocante, inclusiv a celor care creează noi conturi după ce sunt suspendaţi.

"Munca noastră nu s-a terminat", afirmă Twitter, apreciind că aceste "eforturi continuă să dea rezultate semnificative".

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN