Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trump nu vrea să fie președinte și se va retrage din cursă. Cine face acest anunț șoc

Thursday, 18 August 2016, 10:29 Sursă: REALITATEA.NET

Michael Moore spune că o sursă importantă i-a transmis că implicarea lui Donald Trump în cursa pentru alegerile prezidenţiale a fost o tactică prin care a sperat că NBC îi va face o ofertă consistentă.

Postul naţional de televiziune american l-a angajat pe Donald Trump ca star al emisiunii ”The Apprentice”, însă l-a concediat după ce, la începutul campaniei electorale, el i-a numit pe mexicani ”traficanţi de droguri” şi ”violatori”.

Potrivit lui Michael Moore, care nu îşi dezvăluie sursa, Donald Trump şi-a continuat campania doar pentru a-şi creşte capitalul de imagine la alte reţele de televiziune.

”Apoi ceva s-a întâmplat”, a scris Moore. ”Şi, ca să fiu sincer, dacă vi s-ar întâmpla vouă, aţi fi reacţionat la fel. Trump, spre propria-i surprindere, a inflamat ţara, mai ales pe cei care sunt împotriva milionarilor”, a adăugat el.

Moore mai scrie că Trump găseşte acum îmbătătoare atenţia pe care a primit-o graţie campaniei.

”Trump s-a îndrăgostit din nou de el şi, rapid, şi-a uitat misiunea - de a primi o bună ofertă pentru o emisiune TV. Nu mai era regele negociatorilor, era regele lumii”, mai scris Michael Moore.

Regizorul, premiat cu Oscar pentru ”Bowling for Columbine” (2002) şi cunoscut pentru documentarele ”Fahrenheit 9/11” (2004), ”Capitalism: A Love Story” (2009) şi ”Where To Invade Next” (2015), mai este de părere că purtarea ciudată a lui Trump a fost o încercare de a-şi sacrifica propria campanie.

În final, Michael Moore sugerează că Donald Trump ar fi în stare să renunţe la nominalizarea Partidului Republican decât să piardă în noaptea alegerilor.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN