Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trump,atacat cu ouă și forțat să folosească o intrare secretă pentru a scăpa cu viață, în California

Saturday, 30 April 2016, 14:34 Sursă: REALITATEA.NET

''Au avut loc cinci arestări pentru acuzații de obstrucționare și rezistență în fața forțelor de ordine'', a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliției, Kevin Kashiwahara.

Vineri, circa o mie de persoane, potrivit unei estimări a corespondentului AFP, au manifestat în fața Hotelului Hyatt Regency din Burlingame, în apropiere de aeroportul din San Francisco, unde avea loc o întrunire a filialei californiene a Partidului Republican și unde Donald Trump a rostit un discurs.

Mulți manifestanți strânși în fața hotelului afișau pancarte pe care se putea citi ''Trump — idiot'' sau ''Frica și ura nu sunt calități ale unui președinte''.

Magnatul imobiliar a trebuit să intre pe jos în incinta hotelului, printr-o ușă secretă, sub protecția strictă a poliției.

Unii manifestanți au aruncat cu ouă asupra forțelor de ordine prezente cu zecile și au încercat să rupă cordonul de poliție care bloca circulația pe străzile din împrejurimi. În imagini difuzate de televiziuni putea fi văzut un grup de persoane care au trecut de bariere în încercarea de a pătrunde în hotel.

Sursa: evz.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN