Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ted Cruz a refuzat să își exprime susținerea pentru Trump. Furie la Convenția Republicană

Thursday, 21 July 2016, 09:57 Sursă: REALITATEA.NET

În discursul său, Cruz, care s-a aflat pe al doilea loc în cursa pentru învestitură, l-a menţionat o singură dată de pe Trump, fără a declarat că îl susţine. Furioasă, mulţimea a început să îl huiduiască şi să scandeze “Îl vrem pe Trump”.

“Vreau să îl felicit pe Donald Trump pentru a câştigat învestitura seara trecută”, şi-a început Cruz discursul.

“Vă rog să nu staţi acasă în noiembrie. Ridicaţi-vă şi vorbiţi şi votaţi cum vă dictează conştiinţa, votaţi pentru candidaţi de pe tichet în care aveţi încredere că vă vor apăra libertatea şi vor fi credincioşi Constituţiei”, a adăugat el.

Delegatul anti-Trump Ken Cuccinelli a declarat că a escortat-o pe soţia lu Cruz, Heidi, afară din clădire, de teamă pentru siguranţa acesteia.

„În timpul discursului, tot mai mulţi oameni veneau tot mai aproape de Heidi şi de (tatăl lui Ted Cruz – n.r.), Rafael (…). Când s-a încheiat discursul, era o mulţime urâtă în spatele nostru (…). Ea a încercat să plece”, a povestit Cuccinelli.

Un martor a povestit că o persoană a strigat “Goldman Sachs” spre Heidi Cruz, o referire la faptul că Heidi Cruz a lucrat pentru banca de investiţii.

Trump, care va reprezenta partidul la alegerile din 8 noiembrie, şi-a făcut intrarea în sala unde se desfăşoară Convenţia spre finalul discursului lui Cruz. El a salutat declaraţiile acestuia şi a distras atenţia mulţimii.

În timpul curse pentru învestitură, Trump a insultat-o pe soţia lui Cruz pentru felul în care arată şi a sugerat că tatăl senatorului se afla cu asasinul lui John F. Kennedy chiar înainte ca preşedintele să fie asasinat, în 1963.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN