Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SUA au stabilit că Sony a fost atacată de Coreea de Nord. Lansarea "The Interview" a fost anulată

Thursday, 18 December 2014, 16:49 Sursă: REALITATEA.NET

O grupare de piraţi informatici care s-a arătat jignită de filmul "The Interview", o comedie care prezintă un complot al CIA de asasinare a dictatorului nord-coreean Kim Jong-Un, a atacat, în noiembrie, reţeaua informatică a companiei Sony Pictures, publicând ilegal pe internet documente care au ţinut prima pagină a presei internaţionale şi filme produse de Sony care au fost descărcate ilegal de pe internet în urma accesului în serverele companiei.

Administraţia de la Washington ar putea anunţa curând că în spatele atacului informatic se află guvernul Coreei de Nord, potrivit sursei din cadrul administraţiei Statelor Unite ale Americii, citate de Reuters.

Comedia "The Interview", a cărei producţie a costat 44 de milioane de dolari, trebuia să fie lansată în cinematografe pe 25 decembrie.

"Sony a anulat toate planurile de lansare a filmului", a declarat, miercuri, o purtătoare de cuvânt a companiei, după ce a fost întrebată dacă filmul va fi lansat mai târziu în cinematografe sau pe platformele de conţinut la cerere (VoD, video on demand, n.r.).

Mai mult pe Mediafax.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN