Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal în SUA. Declaraţia făcută de Donald Trump care a scandalizat întreaga ţară

Tuesday, 08 December 2015, 08:16 Sursă: REALITATEA.NET

"Donald Trump lansează un apel la interzicerea totală şi completă a accesului musulmanilor în Statele Unite până când aleşii ţării noastre vor înţelege ce se întâmplă", a scris echipa să de campanie într-un comunicat de presă. Propunerea nu precizează dacă sunt vizaţi şi musulmanii americani. Referindu-se însă la un sondaj realizat pe lângă musulmanii care trăiesc în Statele Unite, Donald Trump a afirmat că numeroşi cei care întreţin "ura" faţă de americani.

"Va trebui să stabilim de unde vine această ura şi de ce. Până când vom fi capabili să stabilim şi să înţelegem această problema şi ameninţarea serioasă pe care o reprezintă, ţară noastră nu poate fi victima atacurilor oribile din partea indivizilor care nu cred decât în jihad şi nu au niciun respect pentru viaţă omenească", a declarat Donald Trump în comunicat. Mesajul miliardarului american a declanşat vii dezbateri în presă americană.

Candidatul democrat Martin O'Malley a declarat că, prin apelul sau, Donald Trump risipeşte orice îndoială cum că n-ar fi altceva decât un fascist demagog.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN