Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sadiq Khan, la primăria din Londra, susţinut şi de români din Marea Britanie

Wednesday, 09 December 2015, 09:58 Sursă: REALITATEA.NET

Social Democratii romani din Marea Britanie in parteneriat cu Partidul Laburist sustin candidatura lui Sadiq Aman Khan, candidatul laburist la Primaria Londrei, in alegerile din mai 2016.

Colaborarea va debuta cu o masa rotunda cu participarea lui Sadiq  Khan si reprezentantii comunitatilor romanesti din Londra. Evenimentul va avea loc in  Februarie  2016 in  Londra.

Vor participa asociatii profesionale si studentesti, asociatii de romani, oameni de afaceri romani din capitala britanica, cler romanesc din Anglia, precum si corespondenti din media romaneasca din Marea Britanie si Romania. 

Printr-un program de voluntariat, membri ai TSD Anglia, in majoritate studenti la stiinte politice in universitatile londoneze, vor fi  cooptati in diferite departamente ale echipei de campanie a candidatului laburist.

In perioada ce precede alegerile din mai 2016 sunt stabilite intalniri periodice cu romanii din Londra si este in curs agrearea unei colaborari de lunga durata intre PSD Anglia si viitoarea administratie a Londrei sub conducerea lui Sadiq  Khan, culminand cu prezenta unui consilier roman in structurile decizionale ale aparatului administrativ al capitalei britanice – Marian Vaduva, Presedinte PSD Anglia.

 

Sursă material.

 Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN