Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

S-a răzbunat pentru "bunga bunga":ce sumă uriașă primește Berlusconi de la fosta soție

Thursday, 16 November 2017, 20:52 Sursă: REALITATEA.NET

Este vorba de 60 de milioane de euro, suma ce reprezintă pensia alimentară plătită de fostul premier. După divorțul din 2014, cuplul n-a convenit, amiabil, asupra valorii pensiei, așa că valoarea a fost tranșată tot în instanță: mai întâi trei milioane de euro pe lună, iar apoi 1,4 milioane, la solicitarea lui Berlusconi.

Joi însă, tribunalul, sesizat tot de magnatul din Milano, a decis să anuleze în întregime pensia, pe motiv că fosta soție este suficient de bogată pentru a se întreține. Veronica Lario are un capital de 16 milioane de euro, bijuterii de familie și o editură, potrivit presei din Peninsulă.

Fosta doamnă Berlusconi a cerut divorț încă din 2009, anunțând, într-o scrisoare trimisă ziarelor, că nu poate rămâne cu "un bărbat care frecventează minore", fapt ce a declanșat scandalul petrecerilor "bunga-bunga". Un scandal care continuă și în prezent, după ce Silvio Berlusconi a fost, pe rând, condamnat în 2013, exonerat în 2015 și din nou judecat, pentru că ar fi obținut verdictul din 2015 prin mituirea și manipularea martorilor cu sume de zeci de milioane de euro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN