Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rihanna se iubeşte cu Leo DiCaprio. Cei doi nu se mai ascund

Thursday, 28 April 2016, 15:22 Sursă: REALITATEA.NET

Întâlnirile celor doi erau până acum clandestine, în spatele ușilor închise și cu puțini martori, însă Rihanna și Leo nu s-au mai ascuns săptămâna trecut de camerele foto, la popularul festival Coachella.

Cântăreața din Barbados, care purta la gât un colier de diamante și o pereche de ochelari mari de soare aurii, și celebrul actor, cu capul acoperit discret cu un fes, s-au distrat alături de cei prezenți la festival.

Este prima imagine împreună a celor doi, după fotografia celebrului sărut pe care și l-au dat la Paris acum câteva luni și a cărei publicare Leo a încercat prin toate mijloacele să o împiedice.

Interpreta piesei "Work" și protagonistul filmului "The Revenant" și-au început foarte discret relația în 2015, când au fost văzuți împreună la o petrecere organizată la reședința Playboy din Los Angeles, iar de atunci au fost surprinși de mai multe ori în posturi romantice.

Dar cântăreața de 28 de ani și actorul în vârstă de 41 nu au dorit să-și oficializeze relația, pe care deja nu o mai pot ține ascunsă. Pe parcursul anului 2015, Rihanna a avut o scurtă relație cu rapperul Travis Scott, care a rămas la stadiu de aventură.

Între timp, au apărut zvonuri că ar avea o legătură cu jucătorul de la Real Madrid, Karim Benzemá, deși amândoi au insistat că între ei nu există mai mult decât o simplă prietenie.

În ceea cel privește pe Leonardo DiCaprio, în luna ianuarie a apărut știrea că actorul s-a despărțit, după numai șase luni, de cea pe care toate lumea o vedea ca pe viitoarea lui soție, top modelul Kelly Rohrbach.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN