Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

S-a dat pedeapsa în cazul principesei Irina, care se ocupa cu organizarea de lupte de cocoşi

Thursday, 23 October 2014, 08:58 Sursă: REALITATEA.NET

"Îmi pare foarte rău că m-am implicat în această afacere", a declarat Irina Walker în faţa judecătorului federal, înainte de a fi pronunţată sentinţa.

"Nu am avut intenţia de a încălca legea", a adăugat ea.

Principesa şi soţul său, John Walker, au pledat vinovat, în iulie, în dosarul privind participarea la o reţea de lupte de cocoşi.

Soţii Walkers au acceptat să vândă imobile şi să plătească Guvernului 200.000 dolari.

Judecătorul le-a permis să efectueze călătorii internaţionale în timpul perioadei de probă, deoarece Regele Mihai se confruntă cu probleme de sănătate şi principesa ar dori să-l viziteze mai des.

Soţii Walkers au fost arestaţi în august 2013, după ce autorităţile au anunţat că ei au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi în perioada aprilie 2012 - aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland.

Cocoşii aveau ataşate cuţite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare şi li se vindea mâncare şi băutură, potrivit rechizitoriului.

Procurorii au afirmat că soţii Walkers au impus spectatorilor o taxă de 20 de dolari pentru a vedea luptele de cocoşi, iar numărul total de spectatori pe zi depăşea 100.

Cuplul câştiga bani, de asemenea, din vânzările de alcool.

Sursa: Mediafax


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN