Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primarul Londrei, MESAJ pentru toţi europenii din oraş, la Gay Pride

Saturday, 25 June 2016, 23:36 Sursă: REALITATEA.NET

Edilul a vorbit la festivalul Gay Pride din capitală. El a spus că oraşul este extrem de recunoscător pentru contribuţia făcută de europeni şi că acest lucru nu se va schimba, în pofida rezultatului referendumului.

El a dat asigurări că “explorează toate căile” pentru a se asigura că Londra va putea rămâne în piaţa unică, după ce Marea Britanie se va retrage din UE, pentru a proteja locurile de muncă şi investiţiile, scrie news.ro.

„Londra trebuie să fie reprezentată la masa negocierilor, atunci când este vorba de orice acord cu UE”, a afirmat el.

De asemenea, primarul laburist i-a cerut liderului său de partid, Jeremy Corbyn, să recunoască faptul că ţara este divizată după votul de joi şi că trebuie să ajute la “vindecarea acelor răni”.

Zeci de mii de oameni au luat parte sâmbătă la marşul Gay Pride de anul acesta de la Londra.

Evenimentul a fost unul dintre cele mai mari de acest fel, pentru că oamenii au vrut să îşi arate solidaritatea faţă de lesbiene, homosexuali, bisexuali şi transexuali, după masacrul din clubul Pulse de la Orlando. Participanţii au ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor.

Mulţi oameni au discutat şi despre rezultatul referendumului, pe care unii l-au descris despre o zi neagră în istoria Europei.

Circa 300 de grupuri şi 64 de care alegorice a defilat în capitala britanică.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN