Prietenia neașteptată dintre un tigru și un țap a uimit lumea, dar tocmai s-a terminat în mod șocant

Monday, 01 February 2016, 09:55 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În noiembrie, tigrul Amur, din parcul safari Primorski, situat la aproximativ 70 de kilometri de Vladivostok, a refuzat să-l mănânce pe Timur, ţapul oferit drept hrană, trăind în armonie cu animalul, care îl urmărea peste tot şi dormea chiar alături de el.

Cu toate acestea, cei doi prieteni au fost separaţi, marţi, din cauza comportamentului agresiv al ţapului, care s-a "năpustit cu coarnele la tigru şi l-a urmărit fără a-l lăsa să se odihnească", potrivit directorului instituţiei, Dmitri Mezentsev. Astfel, tigrul a reacţionat, pentru a-l da pe Timur din calea sa.

"La un moment dat, tigrul nu l-a mai suportat şi l-a prins de ceafă pentru a-l da deoparte. Timur nu este rănit, dar a suferit un şoc puternic, deoarece nu era obişnuit ca tigrul să riposteze", a adăugat el.

Angajaţii parcului s-au deplasat la faţa locului pentru a-i separa cei doi prieteni care trăiesc, în prezent, separat. Pentru a-l ajuta pe Timur să îndure noua sa singurătate, responsabilii parcului au decis să îi găsească o parteneră.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EUROPA