Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Plan diabolic al menajerei românce a unui mare actor italian. Nu i-a reuşit!

Wednesday, 21 September 2016, 19:41 Sursă: REALITATEA.NET

Menajera şi iubitul ei ar fi organizat, în mod repetat, urmăriri şi o tentativă de furt, în ajun de Crăciun, în vila acestuia din Olgiata, de lângă Roma.

La finalul unei anchete îndelungate, poliţia a denunţat cinci români, printre care menajera şi iubitul acesteia.

Acuzaţiile contestate sunt tentativă de şantaj deosebit de gravă şi ameninţări.

Pentru comic şi familia sa calvarul a început la începutul acestui an: cei doi complici vroiau să-i impună lui Pippo Franco angajarea unui grădinar, şi acesta român.

Pentru a-l convinge pe stăpânul casei, au încercat să-l facă să creadă că era necesară angajarea unui grădinar-gardian, prin încercarea de a sparge vila actorului în ajun de Crăciun, informează Rador.

Investigaţiile au început acum aproape un an, după o plângere făcută de Franco şi de soţia acestuia la Comisariatul din San Basilio.

Anchetatorii au strâns, la cererea procurorului Antonio Clemente, mărturii şi elemente pentru identificarea tuturor responsabililor. Ameninţările au devenit tot mai frecvente, după ce Pippo Franco nu a vrut să creadă în ameninţările bandei, care aveau loc telefonic cu complicitatea menajerei.

Cererile bandei de hoţi, care era compusă din alte patru persoane, printre care un napoletan cu antecedente pentru furt, erau diferite şi priveau angajări pe care actorul ar fi trebuit să le facă în urma ameninţărilor cu moartea la adresa copiilor săi.

Percheziţiile efectuate de poliţie au permis recuperarea telefoanelor mobile utilizate pentru apelurile de ameninţare şi un BMW cu care românii au făcut urmăriri în faţa vilei din Olgiata.

Menajera româncă a agresat poliţia în momentul în care a fost reţinută pentru verificări.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN