Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nouă refugiaţi sirieni, arestaţi în Austria, după un viol colectiv

Tuesday, 16 August 2016, 17:26 Sursă: REALITATEA.NET

Presupușii agresori, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, au fost arestați în timpul weekendului în urma unei operațiuni desfășurate în mai multe tabere de refugiați din estul Austriei. Ei vor trebui să răspundă în fața instanței pentru viol în grup. Victima lor, tânăra în vârstă de 28 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul comiterii faptei.

Relatările privind violurile și agresiunile sexuale s-au înmulțit în Austria odată cu sosirea masivă a migranților extracomunitari, valul de refugiați alimentând și popularitatea extremei drepte, conform Agerpres.

Și în Germania noaptea de Anul Nou a fost marcată de infracțiuni de acest fel, mai ales în centrul orașului Koln, unde sute de femei au fost agresate sexual de grupuri de bărbați care, conform semnalmentelor, erau migranți arabi sau nord-africani. Fapte similare de mai mică anvergură s-au petrecut tot atunci și în alte orașe germane, precum Stuttgart și Hamburg, dar și în alte țări europene, respectiv Elveția, Suedia și Finlanda.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN