Noi detalii despre avionul ucrainean prăbușit în Iran. Aeronava era ÎN FLĂCĂRI, în aer

Thursday, 09 January 2020, 09:29 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Avionul Boeing 737-800 al companiei ucrainene International Airlines care s-a prăbuşit, miercuri, la Teheran, a încercat să se întoarcă după ce s-a descoperit că avea o problemă, a transmis Organizaţia Aviaţiei Civile (CAO) din Iran, care a mai precizat, într-un raport preliminar, că aeronava era în flăcări când se afla în aer, relatează Agerpres.

"Avionul a dispărut de pe radare la momentul când a atins o altitudine de 2.400 de metri. Pilotul nu a transmis niciun mesaj radio privind circumstanţe neobişnuite", a precizat CAO, în primul său raport al anchetei preliminare publicat, în noaptea de miercuri spre joi, pe pagina sa de internet.

"Avionul, care se îndrepta iniţial spre vest pentru a ieşi din zona (aeriană) a aeroportului, a făcut dreapta după apariţia unei probleme şi era pe drumul de întoarcere spre aeroport, în momentul prăbuşirii, în urma căreia au murit cei 176 de pasageri şi membri ai echipajului", a adăugat CAO.

Aeronava, care zbura spre Kiev şi care avea la bord în special iranieni şi iranino-canadieni, s-a prăbuşit la scurt după decolarea de pe Aeroportul Imam Khomeini de la Teheran.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri