Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mutarea BOMBĂ pe care SUA o vor face în România. Planul lui Trump pentru țara noastră

Sunday, 04 November 2018, 17:04 Sursă: REALITATEA.NET

La jumătatea mandatului preşedintelui Trump, americanii merg la urne pentru a alege membrii Camerei Reprezentanţilor, dar şi 35 de locuri din Senatul american. Acesta din urmă este camera superioară a Congresului şi poate valida propunerile lui Trump pentru Curtea Supremă, judecători federali, dar şi ambasadori. Astfel, Andrew Zuckerman are şanse mult mai mari să fie confirmat ca trimis al Washingtonului în România, dacă republicanii îşi păstrează majoritatea în Senat. 
"Aceste alegeri sunt printre cele mai importante din vieţile noastre. Ele vor decide dacă vom construi pe baza prosperităţii extraordinare obţinută de noi sau dacă permitem democraţilor radicali să preia controlul Congresului şi să demoleze economia şi viitorul naţiunii noastre.", spune Trump.  

În campania sa, Trump i-a demonizat pe imigranţi. Mai întâi, el a publicat un clip în care făcea o comparaţie între un imigrant condamnat pentru uciderea unui polițist şi membrii caravanei care se îndreptă către Statele Unite. 


Apoi, Trump a trimis mii de soldaţi la graniţă pentru a instala sârmă ghimpată care să oprească intrarea imigranţilor. 


Prima caravană cu imigranţi care se îndreaptă către teritoriul american se află în Mexic, la peste două mii de kilometri de graniţa cu Statele Unite. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN