Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivul pentru care Prinţul George NU are voie să aibă un "prieten cel mai bun" la şcoală

Tuesday, 12 September 2017, 12:00 Sursă: REALITATEA.NET

Motivul? Există o politică ciudată la şcoala la care învaţă Prinţul George, prin care copiii sunt descurajaţi să îşi facă un prieten foarte bun.

Potrivit jurnalistei Jane Moore, care şi-a împărtăşit cunoştinţele în cadrul unei emisiuni, această regulă are rolul de a-i învăţa pe copii despre bunătate, în aşa fel încât nimeni să nu fie dat la o parte.

"Există pretutindeni indicatoare care amintesc ”fii bun” - ăsta e motto-ul şcolii", a spus Jane, adăugând: "Nu vă încurajează să aveţi cei mai buni prieteni", scrie Mediafax. 

Ideea din spate este că şcoala doreşte ca toţi copiii să se simtă parte a unui întreg şi niciun copil să fie dat la o parte. ”După cum probabil ne amintim cu toţii, odată ce găseşti cel mai bun prieten în clasă, nu sunt prea multe lucruri care distrug legătura”, a spus jurnalista, amintind că o prietenie exclude alte persoane.

Şcoala Thomas se asigură, de asemenea, că nu există nici o excludere a elevilor, atât în afara, cât şi în interiorul instituţiei, cu ajutorul unor reguli destul de unice privind invitaţiile la petrecerea de naştere.

"Există o politică conform căreia dacă copilul are o petrecere - cu excepţia cazului în care fiecare copil este invitat - nu oferiţi invitaţii în clasă", a mai spus Jane, comentând: "Cred că este un lucru foarte bun pentru că nimeni nu se simte exclus ".

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN