Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mohamed Salah de la FC Liverpool s-a vindecat de coronavirus și revine pe teren

Monday, 23 November 2020, 12:11 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Mo Salah a fost depistat pozitiv la Covid-19 săptămâna trecută, în timp ce se afla în Egipt, pentru a participa la o acţiune a selecţionatei ţării sale.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului egiptean al Sănătăţii, Khaled Megahed, a confirmat că ultimul test al atacantului a avut rezultat negativ. "Salah a primit tratament timp de o săptămână, conform protocolului medical egiptean, iar acum este complet recuperat", a spus Megahed, citat de cotidianul Liverpool Echo.

"Am aflat că Salah a ieşit negativ la ultimul test, aşa că se poate antrena împreună cu noi", a declarat Klopp la finalul meciului cu Leicester de pe Anfield.

FC Liverpool urmează să înfrunte miercuri echipa italiană Atalanta Bergamo, în cadrul grupelor Ligii Campionilor, partidă la care Salah ar putea reveni în primul unsprezece al englezilor, scrie și AGERPRES.

"Luni vom avea o testare UEFA pentru Champions League, iar Salah se poate antrena împreună cu noi. Vom fi două testări în următoarele două zile, aşa că va fi şi el testat", a adăugat tehnicianul german.

Liverpool este campioana Angliei în sezonul 2019-2020, după o pauză de 30 de ani.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN