Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesajul HALUCINANT strigat de asasinul ambasadorului rus în Turcia: "Allahu akbar...murim..."

Monday, 19 December 2016, 19:57 Sursă: REALITATEA.NET

 Individul, identificat ca un membru al Serviciului de Securitate care se ocupa de ambasador, ar fi strigat înainte să tragă mortal cu pistolul: ""Allah e mare! Nu uitați de Siria, nu uitați de Alep! Până când noi suntem în siguranță, nici voi nu vă veți simți în siguranță. Întoarceți-vă, întoarceți-vă! Toți cei care împărtășesc această opresiune și tortură vor plăti pentru ea. Tu vei muri aici", scrie Daily Mail.

Între timp, serviciile speciale ale Turciei verifică informația oferită de un martor, conform căreia atacatorul ar fi intrat în clădirea unde avea loc expoziția ca membru al echipei de securitate.

Potrivit agenției de presă turce Anadolu, 'persoana care a comis atacul armat împotriva lui Andrei Karlov a fost neutralizat în cadrul unei operațiuni'. Anadolu nu precizează dacă atacatorul este viu sau mort.

Potrivit ultimelor informații, ambasadorul rus a murit în urma rănilor suferite. Agresorul l-a împușcat pe diplomatul rus în spate, în momentul în care acesta rostea un discurs în deschiderea unei expoziții foto la Ankara.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN