Mark Zuckerberg a dezvăluit motivul pentru care poartă zilnic același tip de tricou

Saturday, 08 November 2014, 17:26, Sursă: AGERPRES

Mark Zuckerberg, cofondatorul și directorul executiv al Facebook, a declarat că poartă același tip de tricou gri în fiecare zi, deoarece alegerea hainelor și micul dejun i se par două lucruri cu care nu vrea să piardă timpul, relatează The Daily Telegraph, potrivit AGERPRES.

"Chiar vreau să îmi simplific viața, așa că trebuie să iau cât mai puține decizii în legătură cu orice, exceptând modul în care pot să fiu în cea mai mare măsură util acestei comunități", a declarat Zuckerberg, adăugând că deține numeroase tricouri gri asemănătoare.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care Zuckerberg a participat vineri la prima sa sesiune de întrebări și răspunsuri, în cadrul căreia a cofondatorul Facebook a abordat numeroase subiecte, de la viitorul rețelei și controversata aplicație de Messenger la motivul pentru care filmul "The Social Network" (2010) l-a afectat în mod negativ.

Zuckerberg a declarat totodată că își dorește ca rețeaua Facebook să devină la fel de vitală ca electricitatea. "Scopul meu nu a fost niciodată să fac Facebook să fie cool. Eu nu sunt o persoană cool și nu am încercat niciodată să fiu astfel. Modelul nostru pentru Facebook nu a fost niciodată acela de a încerca să facem rețeaua în mod special captivantă — am vrut doar să o facem utilă", a mărturisit Zuckerberg.

"Scopul nostru este să construim ziarul personalizat perfect pentru fiecare persoană din lume. Încercăm să personalizăm rețeaua și să vă arătăm lucrurile cele mai interesante pentru voi", a adăugat cofondatorul rețelei de socializare.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage