Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mai multe autorități locale anunță că sprijină guvernarea democrată din R. Moldova

Monday, 10 June 2019, 13:13 Sursă: REALITATEA.NET

«Condamnăm orice act sau acțiune care poate conduce la instabilitatea țării și cerem trădătorilor de țară – Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase – să se retragă și să nu ducă Republica Moldova în haos.Tentativele de uzurpare a puterii de stat ale trădătorilor Dodon, Sandu și Năstase, din data de 8 iunie 2019, au fost stopate de către Partidul Democrat din Moldova», se conține în documentul semnat.

Adiniistrațiile locale mai spun că votul din Parlament al PSRM-ACUM este unul ilegal, încălcând toate dispozițiile Constituției Republicii Moldova

«Noi, primarii și președinții de raioane, semnatari ai prezentei Declarații, recunoaștem ca fiind legitim guvernul actual, condus de prim-ministrul Pavel Filip. Votul din Parlament al PSRM-ACUM este unul ilegal, încălcând toate dispozițiile Constituției Republicii Moldova, ale legilor țării i încălcând voința poporului. Noi, primarii și președinții de raioane luăm act de Decretul privind stabilirea datei alegerilor parlamentare anticipate, respectiv, 6 septembrie 2019. Republica Moldova nu este de vânzare!», se menționează în declarația semnată de zeci de primari și președinți de raioane.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN