Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liderul laburiștilor, Ed Miliband, a demisionat după dezastrul electoral

Friday, 08 May 2015, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

'Nu acesta este discursul pe care am vrut să-l rostesc', a declarat el în deschiderea alocuțiunii sale în prezența presei și a numeroși susținători, înainte de a-și asuma 'întreaga responsabilitate pentru înfrângere'. 'Este timpul ca noul lider să preia conducerea', a mai spus el.

'Marea Britanie are nevoie de un Partid Laburist puternic. Marea Britanie are nevoie de un Partid Laburist care să se poată reface după această înfrângere astfel încât să putem avea un guvern care să apere din nou interesele populației de vârstă activă', a mai spus Miliband.

'Iar acum a venit momentul ca altcineva să preia conducerea acestui partid, așa că îmi prezint demisia, care va intra în vigoare după ceremoniile din această după-amiază care marchează sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial', a mai spus el. Miliband a mai precizat că vicepreședinta Harriet Harman va asigura șefia partidului până la alegerea noului lider.

Ed Miliband declarase vineri dimineață că formațiunea sa politică a avut o noapte ''foarte dezamăgitoare'', după ce rezultatele la ieșirea de la urne au arătat că laburiștii au suferit o înfrângere clară în fața conservatorilor.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN