Iranul neagă ipoteza că avionul Boeing 737, prăbușit la Teheran, ar fi fost doborât de o rachetă

Friday, 10 January 2020, 15:33 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Iranul a negat în mod categoric ipoteza potrivit căreia avionul Boeing aparţinând companiei ucrainene Ukraine International Airlines care s-a prăbuşit în apropiere de Teheran şi în care au murit 176 de oameni a fost atins de o rachetă.

Catastrofa care a produs moartea a 176 de persoane, în principal iraniano-canadieni, dar şi afgani, britanici, suedezi şi ucrainieni, a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, la puţin timp după tiruri de rachete ale Teheranului asupra a două baze folosite de armata americană în Irak.

Londra şi Ottawa au anunţat că aeronava a fost doborâtă fără îndoială de o rachetă iraniană, probabil din greşeală, iar înregistrări video dificil de autentificat circulă pe Internet în susţinerea acestei teze, informează news.ro.

”Un lucru este sigur, acest avion nu a fost atins de o rachetă”, a declarat preşedintele Organizaţiei Civile iraniene Ali Abedzadeh într-o conferină de presă la Teheran.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-10 15:50:58
Amalia

Normal că neagă, că ei nu fac atrocități, sunt curați ca lacrima,păi atunci,să predea cutiile negre pentru investigație, dar dacă nu,înseamnă că au ceva grav de ascuns !!!! Incredibil ce s-a putut întâmpla!!!!

Alte articole din: Ultimele Stiri