Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incident șocant: un bărbat a fost înghițit de pământ, în timp ce se plimba pe trotuar - IMAGINI tulburătoare

Wednesday, 28 October 2020, 10:38 Sursă: L. G.

În timp ce aștepta autobuzul în stație, un bărbat a fost pur și simplu înghițit de pământ! O placă din trotuar s-a spart, iar acesta a căzut într-un hău de aproape 4 metri adâncime. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, se află internat în spital. În cădere, a suferit mai multe leziuni.

"Se plimba liniștit pe trotuar, în timp ce aștepta autobuzul. La un moment dat, parcă a dispărut! Când colo, căzuse într-o groapă de vreo 4-5 m. Îl înghițise complet!", a povestit Greg White, fratele victimei.

"M-am apropiat și m-am uitat în groapă. Am văzut cum ne făcea semn cu mâna, disperat să-l scoatem de acolo", a spus un martor citat de presa locală. 

Deși salvatorii au ajuns imediat la locul tragediei, au avut nevoie de aproape 4 ore pentru a-l scoate pe bărbat la suprafață. 

"Îl dureau toate alea, dar i-a fost frică să țipe. Nici n-a vrut să-și deschidă gura de frica șobolanilor care se urcaseră peste el. În plus, era și foarte multă mizerie în groapă. Când a căzut, s-a lovit la cap. În cădere, și-a julit pielea de pe față, era plin de sânge. S-a lovit rău la o mâna, la picior... Avea o șansă la un milion să pățească una ca asta, dar totuși a pățit-o! La cum a căzut, mă mir că mai respiră...", a mai spus fratele victimei. 

Potrivit autorităților, de vină ar fi proprietarul unei clădiri din apropiere care nu a efectuat lucrări de consolidare a trotuarului. În prezent, poliția a deschis o investigație. 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN