Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Incident la concertul Sting de la Bataclan: Doi membri ai trupei Eagles of Death Metal, dați afară

Sunday, 13 November 2016, 14:30 Sursă: REALITATEA.NET

Reprezentanţii sălii Bataclan nu le-au permis membrilor trupei Eagles of Death Metal să intre la concertul susţinut sâmbătă de Sting, scrie News.ro.

Potrivit unui raport al agenţiei AFP din Paris, membrii trupei, inclusiv solistul Jesse Hughes, au fost întorşi din drum când au vrut să intre la concertul susţinut sâmbătă seară de Sting.

"Au venit, i-am dat afară - sunt lucruri care nu pot fi iertate", a declarat pentru AFP, Jules Frutos, organizatorul evenimentului.

Jesse Hughes a fost aspru criticat pentru reacţia sa legată de atacurile din 2015, când a spus într-un interviu că "Musulmanii sărăbtoreau în stradă în timpul atacurilor". Din cauza comentariilor sale antimusulmane, trupa nu a mai fost primită să concerteze la două festivaluri de muzică în Franţa.

În timpul unui interviu acordat Fox Business News în luna martie, Hughes a insinuat că paza de la sala Bataclan a fost implicată în atacuri. Mai târziu, Hughes şi-a cerut scuze pentru că a făcut afirmaţii "nefondate". Într-un alt interviu, el a criticat normele de control al armelor din Franţa. 

Cântăreţul britanic Sting a susţinut sâmbătă seara un concert, în memoria victimelor atentatelor de la 13 noiembrie 2015. El a cerut un moment de reculegere, înainte de concertul care a redeschis sala Bataclan.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN