Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imagini inedite cu Vladimir Putin și premierul Medvedev! În ce ipostaze au fost fotografiați

Sunday, 30 August 2015, 20:31 Sursă: REALITATEA.NET

Vladimir Putin s-a lăsat fotografiat de echipa sa în timp ce făcea exerciții la sala de forță, scopul acestor poze fiind majorarea procentului de popularitate al șefului statului. Alături de el, în sala de forță din reședința sa, s-a aflat și premierul Rusiei, Dimitri Medvedev.

Această strategie pentru îmbunătățirea imaginii lui Putin în rândul populației vine după ce președintele Rusiei a cunoscut o considerabilă scădere a procentului de popularitate, iar fotografiile au menirea de a-l prezenta pe acesta ca fiind un bărbat puternic.


Îmbrăcați în costume de trening, cei doi politicieni au "tras" de fiecare aparat din sala de forță de la reședința președintelui. La final, aceștia sunt fotografiați fâcând grătar, cu scopul de a-i arăta pe cei doi ca niște bărbați sănătoși.

Raportată la standardele occidentale, cota de popularitate a lui Putin rămâne totuși ridicată. Conform unui sondaj realizat de Public Opinion Foundation și publicat vineri în cotidianul economic Vedomosti, 72% dintre ruși ar fi votat pentru Putin dacă ar fi avut loc alegeri în august, în scădere față de 76% în mai.

Sursă foto: The Guardian

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN