Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Germania, terorizată! Atacuri armate în două orașe diferite: două persoane ucise, alte trei, rănite

Tuesday, 18 October 2016, 17:57 Sursă: REALITATEA.NET

Un individ a tras focuri de armă, marţi după-amiază, într-un salon de coafură din centrul orăşelului Düren, situat în landul Rhenania de Nord-Westfalia, relatează publicaţia Die Welt, potrivit Mediafax.

În urma incidentului, sute de poliţişti au fost mobilizaţi şi au loc verificări într-un complex comercial. În salonul de coafură în care a avut loc atacul poliţia a găsit un mort, despre care se presupune că este autorul agresiunii, şi doi răniţi aflaţi în stare gravă, relatează site-ul publicaţiei Kölnischen Rundschau.

Poliţia a transmis că situaţia este sub control. Potrivit publicaţiei Dürener Zeitung, incidentul armat a avut loc la ora 14.45 (15.45, ora României), iar agresorul ar fi sechestrat câteva persoane.

Conform site-ului BZ-Berlin.de, într-un alt incident, produs în orăşelul Hagen, situat în apropiere de Duren, poliţia a împuşcat mortal un individ înarmat cu o sabie şi un cuţit. O altă persoană a fost rănită în acest incident.

Poliţie: Atacul din orăşelul german Duren, generat probabil de o dispută conjugală

Poliţia suspectează că atacul din orăşelul Düren, situat în vestul Germaniei, a avut la origine o dispută conjugală, informează presa locală.

Un individ a tras focuri de armă, marţi după-amiază, într-un salon de coafură din centrul orăşelului Düren, situat în landul Rhenania de Nord-Westfalia, relatează publicaţia Die Welt.

Anchetatorii suspectează că este vorba de un atac care ar avea la origine o dispută conjugală, o femeie fiind rănită prin împuşcare de partenerul care apoi s-a sinucis.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN