Femeia "guru spiritual" nu mai vrea să-l atace pe Trump

Friday, 10 January 2020, 23:54 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Plutonul de candidaţi pentru învestitura democrată continuă să se reducă - Marianne Williamson, autoare de succes, calificată la un moment dat drept 'guru' de către Oprah Winfrey, şi-a anunţat vineri retragerea din cursa pentru Casa Albă, relatează AFP.

"Alegerile primare ar putea fi foarte strânse printre concurenţii din frunte, aşa că nu vreau să fiu un obstacol pentru un candidat progresist câştigând vreuna dintre ele", a scris pe site-ul său de campanie Marianne Williamson, care este cotată cu 0,3% din intenţiile de vot, conform mediei unor sondaje stabilită de site-ul RealClearPolitics.

"Începând de astăzi, îmi suspend, prin urmare, campania", a precizat Marianne Williamson.

În vârstă de 67 de ani şi originară din Texas, Marianne Williamson, autoare specializată în spiritualitate, nu a reuşit niciodată să ajungă în prim-plan în campanie, în ciuda unor elanuri lirice la participarea sa la primele dezbateri din tabăra democrată, comentează AFP.

"Aţi exploatat frica în scopuri politice şi numai dragostea îi poate pune capăt", a declarat Marianne Williamson făcând referire la Donald Trump într-o dezbatere în rândul democraţilor la sfârşitul lunii iunie 2019.

În cursa pentru învestitura democrată nu au mai rămas acum decât 13 candidaţi.

Campania lui Marianne Williamson se confrunta de câteva săptămâni cu dificultăţi financiare, potrivit Agerpres.

"Candidaţilor democraţi rămaşi în cursă le urez ce-i mai bine pentru drumul care va veni", a continuat autoarea cărţii 'Întoarcerea la iubire', best-seller lansat în 1992 şi promovat de Oprah Winfrey.

"O politică de conştiinţă este în continuare posibilă. Şi, da... dragostea va triumfa", şi-a încheiat ea mesajul.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri