Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dodon, politicienilor români: "Frați, frați dar brânza e cu bani. Stați acasă, veniți în ospeție"

Wednesday, 22 November 2017, 10:40 Sursă: REALITATEA.NET

„Nu aveți ce să umblați pe aici (către politicienii români) cum umblă Băsescu acesta prin sate. Mare erou, l-au fugărit de la dânsul din țară și a venit să ne facă nouă aici politică”, a acuzat Igor Dodon.

De fapt, Dodon a pomenit de Băsescu în momentul când a fost rugat să comenteze relația cu România. El zice că nu are nicio obiecție față de autoritățile de la București, în afară de una - unioniștii, scrie Deschide.md. 

„I-am expediat președintelui Iohannis o invitație să vină într-o vizită oficială în R. Moldova. Deocamdată nu am primit răspuns. Noi cu românii nu avem nici-un fel de probleme cu excepția uneia: că ei îi susțin pe unii de acolo, unioniștii care vor să distrugă statalitatea noastră. La acest capitol niciodată nu vom găsi compromis. Frați, frați dar brânza e cu bani. Stați acasă, veniți în ospeție. Chiar l-am servit pe ambasadorul României cu vin de-al meu de acasă. Veniți la mine în beci, vă servesc cu un pahar de vin, cu mămăligă dacă vreți, dar stați acasă”, a spus președintele Republicii Moldova.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN