Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Directorul FBI: Hacker-ul român Guccifer a minţit. Nu a intrat în mail-ul lui Hillary Clinton

Thursday, 07 July 2016, 20:55 Sursă: REALITATEA.NET

Redăm, în continuare, dialogul dintr directorul FBI şi anchetator:

Dumneavoastră sau cineva din FBI l-aţi intervievat pe hackerul Guccifer?

Da!

A pretins că a avut acces la serverul de mail al lui Syd Blumenthal, care l-a dus la serverul de mail al lui Hillary Clinton. Puteţi confirma că nu a avut niciodată accces la serverul ei?


Nu a avut, a admis că a fost o minciună.


Bine, măcar atât.

 

 

Guccifer, celebrul hacker român ar fi ajuns la un acord cu FBI şi procurorii SUA şi va pleda "vinovat" în faţa tribunalului american unde este judecat pentru spargerea corespondenţei unor nume grele de la vârful politicii SUA, inclusiv Hillary Clinton.

Guccifer, hackerul din Arad care a făcut publice mesaje personale din mailurile lui Colin Powell sau membri din familia Bush şi ar fi spart şi contul lui Hillary Clinton, ar fi ajuns acum la un acord de colaborare cu FBI-ul, transmite Fox News.

Marcel Lehel Lazar, românul de 44 de ani, s-a declarat nevinovat la extrădarea pe teritoriul SUA, însă acum se pare că este dispus să-şi recunoască vinovăţia la câteva capete de acuzare.

Un purtător de cuvânt al procuraturii federale din Virginia a confirmat luni că este aproape de finalizare o înţelegere cu Guccifer şi acesta ar putea pleda vinovat miercuri dimineaţă, la următoarea audiere din proces.

Luna trecută, Lazăr a pledat nevinovat la acuzaţii ca furt de date, acces neautorizat pe computer sau obstrucţionarea justiţiei.

 

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN